به گزارش سلام لردگان به نقل از انقلاب نيوز، شبکه سلطنتي دولت انگليس که در طول پيروزي نظام اسلامي بارها و بارها بر عليه جمهوري اسلامي فعاليت کرده است اينبار توسط يکي از مجريان خود کوشيد تا هويت فرهنگ و هنر ايراني را زير سئوال ببرد.
رعنا رحيمپور يکي از خبرنگاران اين شبکه ضد نظام اسلامي و ايراني است که در صفحه فيس بوک خود نوشت، «در عجبم از کساني که در عصر اينترنت و اطلاعات، هنوز هم ميگن: هنر نزد ايرانيان است و بس، به نظرم خود شيفتگي مفرط نزد ايرانيان است و بس»
اين اقدام ننگين و توهين علني اين خبرنگار فراري موجب شد تا کاربران بسياري به وي معترض شده و از او بخواهند تا عذر خواهي کند. اما در کمال وقاهت اين خبرنگارحاضر به عذرخواهي نشده و عنوان کرد پاي حرفم هستم و مطلبي را هم که نوشتم، مجدد تاييد ميکنم.
هنر و فرهنگ ايران زمين که قدمت بيش از 2 هزار سال دارد، معرف همه جهانيان بوده و يک مطلب ناچيز يک خبرنگار معاند نميتواند قدمت فرهنگ و هنر ما را خدشهدار کند، اما اين مطلب اوج دشمني و عناد اين شبکه و خبرنگاران آن با ايران و مردم ايران را ميرسد.
اين مطلب در حالي توسط اين خبرنگار بيان شد که شبکه بي بي سي بارها مدعي شده ما هيچ گونه دشمني با مردم ايران نداشته و همواره طرفدار آنها هستيم، اما در عمل نشان ميدهد که اينبار تاريخ فرهنگ و هنر ايران را نشان رفتهاند.
انتهاي پيام/